Skip to main content

Kunstgras in Maldegem of Brugge

U bent op zoek naar kunstgras in Maldegem of Brugge. Dan zijn wij er voor u!

​Met ons nieuw magazijn in Maldegem bedienen wij nu gemakkelijker klanten uit Brugge, Zeeland of van aan de kust.

Het nieuwe magazijn is gelegen in het bedrijvenpark de Krommewege en is zeer gemakkelijk te bereiken per auto. Dit zowel vanuit Gent, Antwerpen als Nederland.

Wat is het voordeel van dit magazijn? Alles is op stock en een automatische snijmachine snijdt het kunstgras op de gewenste lengte.

U kan er ook terecht voor de stockverkopen van Kunstgras Overstock. Voor de datums kan u terecht op hun website. U kan telefonisch contact opnemen met ons op het nummer 050.89.34.30. In dit magazijn hebben we een professionele snijmachine staan om het kunstgras te snijden. Dat wil zeggen dat u het kunstgras direct gesneden kan mee nemen indien u dit wenst.

Kom dus zeker eens langs in onze nieuwe kunstgraswinkel in Maldegem/Brugge. U vindt ons in de Krommewege 32 C1, 9990 Maldegem.

Enkele realisaties

De kwaliteit van ons kunstgras moet je zien en voelen.

Bij ForGrass Kunstgras leveren we altijd kunstgrassen van premium kwaliteit. Dat zie je niet alleen, dat voel je ook. Elk product in ons assortiment wordt zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat het voldoet aan onze hoge standaarden voor esthetiek en functionaliteit.

Vraag stalen aanBezoek onze kijktuin