Skip to main content

Kunstgras in Roeselare

U bent op zoek naar een professionele plaatsing van kwalitatief kunstgras in Roeselare en omstreken? Dan bent u bij ForGass Kunstgras bij het juiste adres. Wij plaatsen kunstgras van Belgische producenten met 10 jaar garantie. Als ondergrond kunnen verschillende types gekozen worden, gaande van bestratingszand, stabilié, lavazand of Future Base Platen.

KUNSTGRAS SOORTEN

Ons kunstgrasassortiment bestaat enkel en alleen uit kunstgras van hoogwaardige kwaliteit. Het gazon wat wij zullen leveren en installeren is millieuvriendelijk en zeer toegankelijk voor kinderen en huisdieren. Daarom kunnen wij een kunstgazon aanbieden naar ieders wens en voorkeuren. Ook in Roeselare en omgeving.

KUNSTGRAS PRIJZEN IN ROESELARE

Het kunstgras dat door ForGrass geleverd en geïnstalleerd wordt in Roeselare en omgeving is van hoogstaande kwaliteit en voldoen aan de strengste Europese normen. Doordat wij de eerste schakel zijn in het productieproces en in grote hoeveelheden aankopen en aangeleverd, kunnen wij de kunstgrasmatten ook voor een goede prijs/kwaliteit verhouding leveren en installeren.

KUNSTGRAS AANLEGGEN IN ROESELARE EN OMGEVING

Heeft u interesse in het laten leveren of installeren van kunstgras door ForGrass Kunstgras in Roeselare, Ardooie en omstreken? Neem dan een kijkje op de onze website www.forgrass-kunstgras.be. Door middel van de pagina’s “kunstgras leggen” en “kunstgras soorten” op onze website, kunt u zelf al een redelijke indicatie krijgen van wat het gaat kosten om uw gazon door ons aan te laten leggen.

Enkele realisaties

De kwaliteit van ons kunstgras moet je zien en voelen.

Bij ForGrass Kunstgras leveren we altijd kunstgrassen van premium kwaliteit. Dat zie je niet alleen, dat voel je ook. Elk product in ons assortiment wordt zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat het voldoet aan onze hoge standaarden voor esthetiek en functionaliteit.

Vraag stalen aanBezoek onze kijktuin