Skip to main content

Jij tevreden,
wij tevreden.
Voor minder
gaan we niet.

Contacteer ons vrijblijvend voor advies

Zo garanderen wij jouw tevredenheid.

Adviesgesprek
en opmeting

Kunstgras en
ondergrond kiezen

Offerte en planning

Uitvoering van de werken

We zijn gepassioneerd door ons vak. Elk detail telt.

Bij ForGrass Kunstgras zijn we gepassioneerd door ons vak en geloven we dat elk detail telt. We streven ernaar om niet alleen aan je verwachtingen te voldoen, maar deze te overtreffen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies en ontdek zelf waarom zoveel klanten vertrouwen op onze expertise en toewijding.

Altijd kunstgrassen van een premium kwaliteit.
Dat zie je. Dat voel je.

Bij ForGrass Kunstgras leveren we altijd kunstgrassen van premium kwaliteit. Dat zie je niet alleen, dat voel je ook. Elk product in ons assortiment wordt zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat het voldoet aan onze hoge standaarden voor esthetiek en functionaliteit.

Partner voor groothandels
en tuinaannemers.

ForGrass Kunstgras is dé partner voor groothandels en tuinaannemers die streven naar kwaliteit en betrouwbaarheid in hun projecten. Wij bieden niet alleen premium kunstgrassen, maar ondersteunen onze partners ook met deskundig advies en flexibele service opties. Onze samenwerkingen zijn gebaseerd op vertrouwen en gezamenlijke groei. Neem contact met ons op en ontdek de voordelen van een partnerschap met ForGrass Kunstgras.

050 89 34 30

Made in Belgium

Bij ForGrass Kunstgras zijn we trots op onze roots: quasi alle kunstgrassen zijn Made in Belgium. Dit garandeert niet alleen een superieure kwaliteit, maar zorgt ook voor een productieproces dat voldoet aan de hoogste normen van vakmanschap en duurzaamheid. Kies voor ForGrass Kunstgras en steun lokaal vakmanschap terwijl je geniet van een product dat is gemaakt om lang van te genieten.

Bezoek onze kijktuin
en laat je inspireren.

Bezoek een van onze kijktuinen en laat je inspireren door de veelzijdigheid en schoonheid van ons kunstgras. Ervaar zelf hoe onze producten jouw buitenruimte kunnen verfraaien en een nieuwe dimensie kunnen geven aan je tuin of project. Onze kijktuinen staan open voor iedereen die de kwaliteit en het realisme van ons kunstgras met eigen ogen wil zien.

Meer info