Skip to main content

Alle kunstgrassen van ForGrass kunstgras zijn opgebouwd uit een hoogwaardige kunstgrasvezels van Koninklijke Ten Cate NV.

De C-vorm vezels die wij gebruiken leunen sterk aan bij de natuurlijke vorm van een grasspriet. De samenstelling van de vezels bezorgt de grasspriet een extra veerkracht en duurzaamheid. Maar bovenal een vormgeheugen. Zo zullen de grassprieten keer op keer terug mooi rechtop komen te staan en loopsporen voorkomen. Deze vezels kunnen in het lichtgroen en olijfgroen verkregen worden.

Door de uiterst strenge materiaalkeuze is het product absoluut veilig, het is gegarandeerd lood- en cadmiumvrij waardoor het met zekerheid huidvriendelijk is en men niet ongerust hoeft te zijn als de kinderen of de trouwe viervoeter het gras betreed. Bovendien voelen vele van onze grassen zeer zacht aan.

Dankzij de excellente UV-stabilisators zijn al onze kunstgrassen zeer goed beschermt tegen de grillen van moeder natuur. Ze Zijn kleurvast, sterk , soepel en toch vorstbestendig.

TenCate Grass is wereldwijd leider op het gebied van vezels voor kunstgrassystemen. Het bedrijf neemt al sinds de beginjaren van kunstgras, ondergrond en opvulling een toppositie in op het gebied van onderzoek en ontwikkeling. Ten Cate zet steeds hoog in op permanente kwaliteitscontrole en duurzame ontwikkeling van hun producten.

Samenwerking tussen de partners en onderzoeksinstituten onder de coördinatie van TenCate biedt kunstgrassystemen met de grootst mogelijke kwaliteit en de langste levensduur. De C-vorm vezel van ForGrass is de laatste ontwikkeling uit deze samenwerking en is geëvolueerd uit de V-vorm vezels.